Foreldrerepresentantar 2017/2018

Då har me fått nye foreldrerepresentantar til barnehagen.  Erik Sandstad og Arnhild Myklebust vart hovudrepresentantar frå foreldrerådet, valgt av foreldra på foreldremøtet no i september.

Har de saker de ynskjer dei skal jobba med er det berre kjekt med innspel. Det kan til dømes vera forslag til arrangement, saker de synest er vanskeleg å ta opp med personalet direkte eller spørsmål rundt organiseringa i barnehagen.

Hovudoppgava deira er å vera talerøyr for foreldra inn til leiinga i barnehagen. Dei deltek på samarbeidsutval, kor til dømes årsplan vert vedteke. Dei har også ein mulighet til å snakka foreldrene si sak om det vert gjort endringar i vedtekter.

Ta gjerne kontakt,

det skal vera lav terskel og ingen saker er for små!!

Nestleiar

Ian Kolstad