10.02.2017

Forut barneaksjon

Tysdag 24.oktober vil me markera SN-dagen i Ås barnehage. Då blir det butikk, loddsalg og kafe:)

21.06.2016

Me er no på Facebook, søk opp Ås barnehage for ferske glimt i frå vår kjekke kvardag:)

På det nye nettstedet www.nullmobbing.no finner barn, unge og foreldre informasjon og råd om mobbing og deres rettigheter.

UDIR ynskjer at denne linken skal ligge lett tilgjengelig for dei som søker informasjon ang mobbing.

24.02.2016

Barnehagedagen 1. mars

Tysdag 1. mars vert Barnehagedagen markert i barnehagen. Dei eldste er invitert på Museet. Me andre skal væra her i barnehagen. Årets tema er: "Les høgt for oss". Me gledar oss til denne dagen.

10.09.2015

Månadsbrev fra barnehagen

Her er haustens første månadsbrev fra barnehagen

25.08.2015

Barnehagestart

Nytt barnehage år!

Då var me i Ås barnehage i gang med nytt barnehage år. Barna som gjekk her før ferien er komt godt i gang på dei nye romma sine. Dei nye barna har hatt nokre dagar på å gjer seg kjent samman med foreldra, og no prøver dei seg litt aleine her.

Oppgraderinga av ute området er så godt som ferdigt, ta gjerne ein tur rundt huset for å sjå kor flott det er blitt:)