Superbarnehagen Ås!

Vi er veldig glad i Ås Barnehage! Superbarnehagen!

De har flotte områder for barna å leke på, både inne og ute.

Ute er barna fri til å utfordre seg motorisk. Det er flott at terrenget er litt kupert som gir det liv. Barna får lov til å utfolde seg. Det er godt det finnes barnehager som enda har trær som kan klatres i, steiner en kan hoppe mellom og en bakke som gir litt fart i trehjulssykkelen, eller om en heller vil, være med i snekkerboden og spikre sammen et romskip eller kanskje en giraff.

Inne kan barna oppe forsyner seg selv i mini-kantina, lære om forskjellige land og kulturer, baker kake, kle seg ut, og masse andre gøy aktiviteter som gjør at de bygger troen på seg selv. Vi liker veldig godt layouten inne. Den er veldig koselig med ulike lekestuer, rom og etasjer som er knyttet sammen som i en liten maurtue. Dette er veldig spennende og gøy for barna!

De ansatte er åpne, vennlige og proffe. Dette gir et trygt og godt miljø som sprer glede og trygghet for både barn og ansatte. De er veldig flinke til å følge opp barna og gir oss foreldre jevnlige oppdateringer med månedsbrev og jevnlig bilder av dagens aktiviteter på tavla.

I Ås Barnehage er de veldig flinke til å være mye ute, og drar ofte på tur til mange spennende plasser i nærmiljøet, parken, skogen eller lengre turer med bussen.

Vi anbefaler Ås Barnehage på det varmeste

- Einar og Cristiane